27 / 04 / 2024

Altının 2 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Baktıktan sonra kuyumcuya ışınlanacaksınız

Altının 2 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Baktıktan sonra kuyumcuya ışınlanacaksınız

Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın ardından analistlerden art arda yorumlar gelmeye başladı. Altın almanın şimdi tam zamanı olduğunu düşünen analistler, 2 ay sonra altın fiyatlarının gelmesini bekledikleri yeri açıkladı.



Altın fiyatlarında ciddi bir dalgalanma yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde yükselen altın fiyatları önceki günden itibaren yeniden düşüş trendine girdi. Altın fiyatlarındaki bu düşüş trendi yatırımcıları da heyecanlandırdı. Şimdi yatırımcılar analistlerden gelecek yorumlara odaklanmaya başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön