14 / 05 / 2024

Altının başkentinde altın fiyatları resmen açıkladı! Aradaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altının başkentinde altın fiyatları resmen açıkladı! Aradaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altının Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları resmen açıklandı. İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları ile aralarındaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Kahramanmaraş 6 Eylül 2022 altın fiyatları.



KAHRAMANMARAŞ VE İSTANBUL ALIŞ SATIŞ FİYATLARI ARASINDAKİ FARK

İstanbul ve Kahramanmaraş altın alış satış fiyatları arasında büyük fark bulunuyor. Kahramanmaraş çeyrek altın alım satım fiyatı arasında 50 TL, İstanbul Kapalıçarşı çeyrek altın alış satış fiyatı arasında 25 TL fark bulunuyor.
Kahramanmaraş yarım altın alım satım fiyatı arasında 100 TL, İstanbul Kapalıçarşı yarım altın alış satış fiyatı arasında da 100 TL fark var.
Kahramnamaraş tam altın alım satım fiyatı arasındaki fark 200 TL iken, İstanbul Kapalıçarşı tam altın alış satış fiyatı arasındaki fark 100 TL'dir.

Altın fiyatları sarpa sardı! Elinde 1 gram bile altını olan şok oldu! Hemen buna bakın! 6 Eylül 2022 altın fiyatları

İslam Memiş, 'Gram altın 1400 TL olacak' iddialarına böyle yanıt verdi!

Son dakika...Altın için dehşete düşüren rakam şimdi açıklandı! Yatırımcıların gözleri yerinden fırladı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön