04 / 05 / 2024

İslam Memiş, 'Gram altın 1400 TL olacak' iddialarına böyle yanıt verdi!

İslam Memiş, 'Gram altın 1400 TL olacak' iddialarına böyle yanıt verdi!

İslam Memiş, gram altının 1400 TL'yi bulacağına yönelik iddialar için "Bu daha bir şey değil" yorumunda bulundu.



Altın fiyatları yatırımcıları belirsizliğe sürüklemeye devam ediyor. Gram altın, bin TL bandında seyrediyor.

Analistler, merkez bankalarının agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentilerine karşın Avrupa'daki enerji krizi ve Asya'daki jeopolitik gelişmelerle altının ons fiyatının yön arayışında olduğunu söyledi.

İslam Memiş ise, gram altının ulaşacağı zirveye ilişkin ilginç bir değerlendirme yaptı. 

Memiş, şöyle konuştu:

-Gıda fiyatları oldukça ucuz daha önce konut fiyatları ucuz deyince bana kızıyorlardı. Şimdi de diyorum ki gıdaya ulaşım şuanda ucuz. Daha bunlar bir şey değil. Yeni zamlar geldiğinde neyin ne olduğunu göreceğiz. 

-Eylül ayında hem dip hem zirve seviyeleri göreceğiz. Altının ons fiyatında 1700-1728 dolar aralığını takip edeceğim. Altının ons fiyatı ile işi olan yatırımcının bu bant aralığını bilmesi gerekiyor.

-Geçen hafta 1700 doların altın sarktı. Ama hemen toparlandı. Gram altın TL fiyatının 1000 lira olduğunu gösteriyorlar ekranlarda. Şuan 1012-1017 aralığında...

İslam Memiş, Gram altın 1400 TL olacak iddialarına böyle yanıt verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön