28 / 04 / 2024

''Dolar 21 TL, gram altın 1200 TL olacak'' diyen İslam Memiş, peş peşe açıkladı! Yarından sonra altın böyle olacak

''Dolar 21 TL, gram altın 1200 TL olacak'' diyen İslam Memiş, peş peşe açıkladı! Yarından sonra altın böyle olacak

Altın fiyatları bugün güne sürpriz yükselişle başladı. Gram altın tekrar 1000 TL'ye dayanırken dolar 18,53 TL'den işlm görüyor. İslam Memiş gram altın için 1200 TL, dolar için 21 TL olacak diyerek yatırımcıları yarından sonrası için uyardı.



Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın yorumları gelmeye devam ediyor. Altın fiyatları buyün yükselirken yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Gram altın 1200 TL, dolar 21 TL olacak'' diyerek yarından sonrası için yatırımcıları uyardı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön