12 / 05 / 2024

''Dolar 21 TL, gram altın 1200 TL olacak'' diyen İslam Memiş, peş peşe açıkladı! Yarından sonra altın böyle olacak

''Dolar 21 TL, gram altın 1200 TL olacak'' diyen İslam Memiş, peş peşe açıkladı! Yarından sonra altın böyle olacak

Altın fiyatları bugün güne sürpriz yükselişle başladı. Gram altın tekrar 1000 TL'ye dayanırken dolar 18,53 TL'den işlm görüyor. İslam Memiş gram altın için 1200 TL, dolar için 21 TL olacak diyerek yatırımcıları yarından sonrası için uyardı.



DOLAR ÖNCE DÜŞECEK SONRA 21 TL OLACAK

İslam Memiş, şu günlerde şahinleşen dolar için 21 TL olacağını söyledi. Memiş; "Doların uluslararası piyasalardaki değeri arttıkça dövize bağımlı ülkelerde de kur yüksek kalmaya devam edecek" diyen İslam Memiş, Dolar/TL kurunda 20 TL'nin üzeri, 2023’ün normali olarak karşımızda olabilir" dedi. 

İslam Memiş'in iddiasına göre 2023'e girmeden önce ise dolar kurunda aşağı yönlü bir hareket beklentisi var. 20-21 Aralık 2022 için tarih veren İslam Memiş, "Dışarda dolar endeksi gerileyince bizde de ister istemez gerileyecek" dedi. Memiş'e göre seçime giderken hükümetin müdahaleleri ile dolar kuru 20 - 21 lira aralığında olması bekleniyor.

  Dolar 21 TL, gram altın 1200 TL olacak diyen İslam Memiş, peş peşe açıkladı! Yarından sonra altın böyle olacak
İslam Memiş elinde dolar olanların merakl ettiği dolarları satalım mı, bekletelim mi sorusuna şu şekilde yanıt verdi: ''Ben parite bazlı olarak dolar karşısında ne düşükse ona geçmeyi mantıklı buluyorum.

 Euro dolar paritesi dip seviyelerde. Sterlin dolar paritesi dip seviyelerde, altın ve gümüş dipte. Dolar karşısında ne kadar enstrüman varsa tercihler onlarda kullanılabilir" dedi. 

Altın oyuna geri döndü! Analistlerden Ekim ayı için sert uyarı! Sakın bunu yapmayın...

Zayıflayan dolar altına güç kazandırdı! Yatırımcılar derin bir nefes aldı

Sürpriz... Altında ibreler yeşile döndü! Elinde 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın! 30 Eylül 2022 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön