06 / 07 / 2024

Altının çakılacağını bilmişti! Ünlü ekonomistten altına ilişkin kıyamet senaryosu!

Altının çakılacağını bilmişti! Ünlü ekonomistten altına ilişkin kıyamet senaryosu!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri herkes tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başına yükselişle başlayan altın fiyatları düşüşe geçti. Fiyatlardaki düşüşle birlikte yatırım yapmak isteyen kişiler 'Altın fiyatları neden bu kadar düştü? Altın fiyatları daha da düşecek mi?' sorular



ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler insanların gündeminde yer alıyor. Fiyatlarda yaşanan gerilim vatandaşları tedirgin ederken Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan kritik uyarılar peş peşe geldi. Kişisel Youtube kanalı üzerinden önemli açıklamalar yapan Kolçak, ons altında yaşanan düşüşle birlikte gram altında düşüşlerin görüldüğünü vurguladı.

Altının çakılacağını bilmişti! Ünlü ekonomistten altına ilişkin kıyamet senaryosu!

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! HATİCE KOLÇAK TARİH VERDİ

Altın alacak yatırımcıları uyaran Hatice Kolçak, alım tarihini açıkladı. "Altın alacaksam o seviyeden alırım" diyen Kolçak, şunları söyledi:

"Altın 1837 dolar seviyesinde bulunuyor. Dün Amerika enflasyonu geldi. ABD enflasyon beklentinin üzerinde geldi. Bu verilerden sonra piyasalara satış getirmesi bekleniyordu. Bir dalgalanma söz konusu oldu. Bunun devamında dün gece FED Başkanı konuşma yaptı. Tüm fiyatlamalar FED Başkanının açıklaması sonrası yeniden değişti. Buradan takip etmemiz gerekiyor. Ons altın ise kritik bir seviyede bulunuyor. Bir satış baskısı daha yaşarsa 1805 dolara kadar düşebilir. Altın için istenen alım yerleri buralar. Fakat illa alacaksam buradan ve biraz daha düştüğünde alabilirim"

"DOLARDA İPLER KOPTU"

Dolar kuru içinde görüşlerini paylaşan Kolçak, "Dolar ipin ucunda artık. Her an yukarı doğru hareket edebilme potansiyeli var. Örneğin altın ithalatı yasaklandı. Bu yüzden dolar topun ağzında gibi. 19 liraya yakınız artık" dedi.

Aile Bakanlığı’ndan önemli duyuru! Bir yeni destek ödemesi daha geldi! Bu parayı mutlaka alın!

İŞKUR sürpriz bir kararla herkese destek ödemesi yapacak! Bu parayı mutlaka alın!

Çiftçilere peş peşe müjde verildi! O desteğin detayları belli oldu! Bu parayı almaya koşun!

Geri Dön