03 / 05 / 2024

Altının efendisi İslam Memiş çok net konuştu! Altında olacakları tek tek sıraladı! Altını olanlar hemen şimdi bakın!

Altının efendisi İslam Memiş çok net konuştu! Altında olacakları tek tek sıraladı! Altını olanlar hemen şimdi bakın!

Altının efendisi İslam Memiş, 1000 liranın altına düşen gram altın için çok net bir rakam verdi. Peki altın düşecek mi, yükselecek mi? Altını olanlar hemen şimdi bakın...



Altın kahini olarak bilinen ve tahminleriyle dikkat çeken İslam Memiş, gram altın TL'de 1000-1040 seviyelerini takip ettiklerini kaydederek, "Ben bir aydır insanlara makas aralıklarıyla alakalı, ekran fiyatlarıyla alakalı farkındalık oluşturmaya çalışıyorum. Gerçek fiyatlarla aralarındaki..." dedi.

Yaptığı açıklamada aklı başında olanların olduğunu ve onların söz konusu olayı kavrayabildiğini söyleyen İslam Memiş, bir de piyasadan bihaber ekrana inanmış olanların olduğunu ve eğer ilk defa dinliyorlarsa onları da uyarmak istediklerini söyledi. İslam Memiş yaptığı açıklamada şu an gram altın TL 994 gösteriyorlar ama öyle bir rakam olmadığını kaydetti. 

Altının efendisi İslam Memiş çok net konuştu! Altında olacakları tek tek sıraladı! Altını olanlar hemen şimdi bakın!

Yaptığı açıklamada "Gram altın TL şu an 1009-1012 lira aralığında." şeklinde cümle kuran İslam Memiş, banka veya kuyumcularda bunun üzerine 3-5 lira kar koyacağını ve 1015'e alınacağını dile getirdi. Yaptığı açıklamada "Ben 1000-1040'ı takip etmeye devam ediyorum." diyen İslam Memiş, 1680 ve aşağısında ons altında baskılanma olursa evet 995 lira gram altının olabileceğini ve bunun da orta ve uzun vade için mükemmel fırsat demek olduğunu kaydetti.

Piyasa Kahini İslam Memiş, 1200 ve devamında 1450 öngörümde herhangi bir değişiklik olmadığını kaydederek, ekranlarda 975 falan gösterdiklerini ancak Türkiye'de 990 lira gram altın olabileceğini ama bana kendisine göre zor olduğunu da sözlerine ekledi.

Bankalarda son dakika depremi! Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, ING peş peşe açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek tutan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

TOKİ 81 il projesi için tarih belli oldu! 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön