08 / 05 / 2024

Altının Efendisi İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi! Altını olanlar aman dikkat, hemen bu açıklamaya bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi! Altını olanlar aman dikkat, hemen bu açıklamaya bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi! Altını olanlar aman dikkat, hemen bu açıklamaya bakın... İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



ALTINI OLANLAR AMAN DİKKAT!

Haber Global'de yer alan habere göre, Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram altın ile ilgili de önemli tahminler yapan İslam Memiş gram altında da ekran ile serbest piyasa arasında fark olduğunu belirterek, gram altının ekranlarda 1215 TL seviyesinde, serbest piyasalarda 1230-35 TL aralığında olduğunu kaydetti.

Altının Efendisi İslam Memiş ten yeni tahmin geldi! Altını olanlar aman dikkat, hemen bu açıklamaya bakın!

Açıklamasında gramında 20 TL'lik bir fark olduğunu kaydeden İslam Memiş, "Bozdurmak isteyen ucuzdan malını kaptırmasın. Geçen hafta 1253'e kadar yükselen gram altın TL'nin onsunda 2000 dolar test edilmişti. Aşağıda 1960 doları destek seviyesi olarak takip edeceğim. 2350 dolar öngörüm devam ediyor. Her düşüş bir alım fırsatı fakat o kadar agresif yükselişlerden sonra kar satışı normaldir." dedi.

Sağlam bir düzeltme gerektiğini ve onun için de ons altında 1960 dolar altında kapanışlar gerektiğini kaydeden İslam Memiş, gram altında da 1200 altına sarkmalar gerektiğini söyledi. "1170 seviyesini gündeme getirir bu ama bir anda değil, kademeli kademeli bunlar gerçekleşecektir." diyen İslam Memiş, "Satmak isteyenler acele etmesin, yeni rekorlar yolda. Herkes sattığına pişman olabilir." dedi.

1 doların 45 gün sonra ne kadar olacağı bir bir açıklandı! O bankanın açıkladığı rakamı görenlerin resmen dili tutuldu!

Bu bankalarda resmen 7 şiddetinde deprem! Akbank, Yapı Kredi, ING tek tek açıkladı, duyanların adeta dünyası karardı!

Altını olanlara kötü haber! Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı! 30 Mart 2023 altın fiyatları


Geri Dön