Altın & Gümüş

Altının has uzmanı durdu durdu bombayı patlattı! Altın fiyatları için korkunç rakamı açıklayarak o tarihi işaret etti..

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, altın fiyatlarının ne olacağı ile ilgili bombayı patlattı. Uzman, altın için korkunç rakam vererek, o tarihi işaret etti... Uzman isim durdu durdu sonunda bombayı patlattı

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, altın fiyatlarının ne olacağına dair açıklamalar yaptı. Uzman isim durdu durdu sonunda bombayı patlattı. Altın için korkunç rakamı açıklayarak o tarihi işaret etti.

Jake Klein'e göre altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte o korkunç rakamlar...

KORKUNÇ RAKAMI AÇIKLADI

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, enflasyon oranlarının yükselişine devam etmesi halinde altının ons fiyatının gelecek yıl 2 bin doların üstüne çıkacabileceğini belirtti.

Klein'e göre altına olan desteğin artacağı ve altın fiyatlarının yükselecek ve ons altın 2000 doları geçecek...

DURDU DURDU BOMBAYI PATLATTI...

Jake Klein, piyasaların Merkez Bankası faiz kararlarınınn yüksek gelmesine alışması gerektiğini söyleyerek bombayı patlattı. 

Artan faiz oranlarının altın için olumlu olacağını söyleyen uzman, altın fiyatlarının yükseleceğini belirtti.


ALTINDA YÜZDE 4 DEĞER KAYBI YAŞANDI

Dün Amerika Merkez Bankası tutanakları açıklandı. Açıklann belgeler yekililerin faiz artırma hızını azaltma ihtiyacı gördüklerini  işaret etti.

Toplanıta katılanlar ekonomiye zarar verecek aşırı sıkılaşma konusunda uyaruılarda bulunarak, baskının yerleşik hale gelebileceği riskini de göz önünde bulundurdu.

Altın fiyatları bu baskılar altında toplamda yüzde 4 değer kaybetti. Altına olan telep azalırken, altın fiyatları da gerilemeye başladı.

ALTINDA SON DURUM

Spot külçe altın bugün 1762 dolardan işlem görüyor. 

Kapalıçarşı’da gram altın şu saatler  itibariyle 1035 TL’den işlem gördü.  Çeyrek altın 1.678 TL alış ve 1690 TL satış fiyatıyla Cumhuriyet altını ise 6 bin 691 TL alış ve 6 bin 740 TL satış fiyatıyla işlem gördü.

Altın fiyatları tersine döndü! Nefesler kesildi 1 gram altınınız bile varsa bakmadan geçmeyin! Güncel altın fiyatları

İslam Memiş altın için tarih verdi! Her şey 1 Eylül'de olacak!

''Ne zaman altın almalıyım?'' sorusuna ünlü ekonomistten hemen yanıt geldi! Alım için işte bu seviye