20 / 05 / 2024

Altının kaderini dolar değiştirecek! Kritik açıklamalar geldi...

Altının kaderini dolar değiştirecek! Kritik açıklamalar geldi...

Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra geri çekildi. Rusya Ukrayna Savaşı, ekonomik riskler ve merkez bankalarının faiz oranları piyasaları etkiliyor. Altın fiyatları bu gelişmeler eşliğinde ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi?



Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra geri çekildi. Rusya Ukrayna Savaşı, ekonomik riskler ve merkez bankalarının faiz oranları piyasalardaki belirsizliği artırıyor.  Altın fiyatları bu gelişmeler eşliğinde ne olacak? Yatırımcılar ne yapmalı?

ABD Merkez Bankası’nın faiz artışından sonra altın fiyatları yükselmeye başladı. Fed kararından sonra spot altının onsu bir ara 1.900 doların altına düşerken daha sonra 1.935-1.950 bandına geri döndü. Analistler, altın fiyatının 1960-1980 dolar seviyelerine tekrar gelebileceğini belirtirken destek olarak 1.900- 1.890 dolar aralığını göstermeye devam ediyorlar. 

Altının kaderini dolar değiştirecek! Kritik açıklamalar geldi...

Altın piyasasının şaşkınlık içinde takip eden milyonlar, ne yapacağını şaşırmış durumda. Altın fiyatları yüskelecek mi? Altın fiyatları kaç dolar seviyesine gelecek? İşte dünya devlerinin altın beklentisi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön