28 / 04 / 2024

Altının onsu 19 dolar, gram altın 10 lira değer kazandı! Altın fiyatlarında son dakika!

Altının onsu 19 dolar, gram altın 10 lira değer kazandı! Altın fiyatlarında son dakika!

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından altın fiyatları yakından takip ediliyor. Son dakika gelişmelerinin etkisi ile altının onsu 19 dolar, gram altın ise 10 lira değer kazandı. İşte altın fiyatlarında son durum...



Milyonların yakından takip ettiği altın fiyatları güne düşüşle başlarken, Rusya lideri Putin'in açıklamarından sonra atak yaptı. Altının onsu 1922 dolardan 1941 dolara yükselirken gram altın 922 lira oldu. 

Rusya lideri Putin,  Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi imzalayarak "Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak." dedi. Bu açıklamaların ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Putin'in Ruble kararı sonrası Fransa ve Almanya doğalgaz dağıtımlarında kesintiye hazırlanıyor. Öte Yandan Rusya Ukrayna arasındaki gerilim barış görüşmeleri yapılmasına rağmen devam ediyor. Bu gelişmelerin yaşanması piyasaları hareketlendi. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen sarı metal değer kazandı.

Altının onsu 19 dolar, gram altın 10 lira değer kazandı! Altın fiyatlarında son dakika!

ALTIN DEĞER KAZANDI!

Altının onsu Putin'in açıklamalarından sonra gündeme bomba gibi düştü. Piyasalarda büyük hareketliliğe neden olan gelişme altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketini sağladı. Altının onsu saat 18:30 itibariyle 1941 dolara yükselirken gram altın 922 lira oldu. Çeyrek altın 1,508 lira, yarım altın 3,018 lira, tam altın 6,013 lira, Ata altın 6,170 lira, Atabeşli 30,752 lira, gremse altın ise 15,013 lira oldu.

Peki 31 Mart 2022  sabahında altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları açılışta kaç lira seviyelerinde işlem gördü? 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön