01 / 05 / 2024

Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Altın çeşitlerinin yönünü belirleyen ons altın ise bugün büyük ivme kazanarak 1,910 dolardan işlem görüyor.



Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın fiyatları haftanın ikinci gününe yükselişle başladı. Altın çeşitlerinin yönünü belirleyen ons altın ise bugün büyük ivme kazanarak 1,910 dolardan işlem görüyor. Ons altın 0.34 yükseliş göösterirken yatırımcılar Ons altın yeni rekora mı koşuyor? sorusunun cevabını araştırıyor...

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları ons altının etkisi ile yükselişe geçti. Ons altın şu dakikalarda 1.1910 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son bir aylık veriler göz önüne alındığında ons altın en yüksek seviyesine an itibariyle ulaşmış oldu. Altının onsunda  en son bu rakamlar 2 Haziran 2021'de görülmüştü.  Bir yıllık verilere göre ons altın Haziran ayının başlarında yükselişe geçerek 1908 seviyelerinde işlem gördü.

 Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Öte yandan yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün gram altın güne, 847 liradan başlarken, çeyrek altın 1,385 lira, yarım altın 2.771 lira, tam altın 5.521, Ata altın, 5.661 lira, gremse altın 13.775 liradan satışa sunulunuyor.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com 

Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!

Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Altının parlayacağı zaman geliyor mu? Bugün altın fiyatları kaç lira?

Altında büyük hamle! Rekor mu geliyor?

Dolar yükselişte: Zirve mi geliyor? İşte son dakika döviz kurları!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön