10 / 05 / 2024

Altının onsu 2 bin doları geçti! Altın rekora koşuyor!

Altının onsu 2 bin doları geçti! Altın rekora koşuyor!

Dün 2 bin doları gören altının onsu şu anda 2016 dolardan işlem görüyor. Altın yeni rekorlar kırmak için güç topluyor. Son dakika altın fiyatları...



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altının onsu güne 1990 dolardan başlarken şuanda 2016 dolardan işelm görüyor. Ons altının yükselmesi ile diğer altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın şuanda 937,28 lira, çeyrek altın 1,543 lira, yarım altın 3,086 lira, tam altın 6,151 lira, Ata altın 6,312  lira, gremse altın 15,352 lira, Atabeşli 31,400 liradan satışa sunuluyor. 

Ons altın 2 bin dolar sınırında: Yükseliş devam edecek mi?

Altın fiyatları yeni rekorlara hazırlanıyor!

Altın fiyatları bugün öyle bir yükseldi ki... Gören kuyumcuya koşuyor! İşte son dakika altın fiyatları!

Dolar kuru çıldırdı: Rekora gidiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön