02 / 05 / 2024

Altın için tüm gözler FED'in faiz kararında! İşte son dakika altın fiyatları...

Altın için tüm gözler FED'in faiz kararında! İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarının gün sonunda kaç lira olduğu yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Altının ons fiyatı kapanışta 1929 dolar olurken, gram altın 919 lira seviyesinde işlem gördü. İşte güncel altın fiyatları...



Milyonların yakından takip ettiği altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe değer kaybederek başladı. Altının ons fiyatı bugün güne 22 dolar düşüşle 1921 dolardan başlarken kapanışta 1929 dolar oldu. Gram altın ise güne 915 liradan başlarken kapanışı 919 liradan yaptı. Peki diğer altın çeşitleri kaç lira oldu? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları....

Altın için tüm gözler FED in faiz kararında! İşte son dakika altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI HAREKETLENDİ

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde sert düştü. Dün 1943 seviyelerine ulaşan ons altın bugün 1921  dolar seviyesine düştü. Altın fiyatlarının yönünü değiştiren gelişmeler arasında, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya'ya yönelik açıklanacak yeni yaptırımların, savaş suçlarıyla orantılı olması gerektiğini söylemesi etkili oldu. Öte yandan Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar devreye alınacak. En önemli madde kömür ticaretinin sınırlandırılması oldu. Gün içerisinde gelen haberler ve bugün saat 21:00'da FED'in faiz kararını açıklanacağı haberleri ile altın fiyatlarında şu dakikalarda hareketlilik yaşanıyor.

Peki altın fiyatları kaç lira oldu? Çeyrek altın, yarım altın, yarım altın, tam altın, Ataaltın, Atabeşli ve gremse altın şu dakikalarda kaç lira? İşe son dakika altın fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön