17 / 05 / 2024

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar kuru yükselmeye devam ederken altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1800 dolar seviyelerinde işlem görürken, altının ne olacağını herkes merak ediyor. analistlerden heyecanlandıran açıklamalar geldi. Altının sır perdesi aralanıyor!



ANZ Bank analistleri, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altının 1820 dolar seviyelerine çıkmasını ve o seviyelerde kalmasını bekliyor. “Agresif parasal sıkılaştırma, artan getiriler ve daha güçlü bir dolar altın fiyatı için kilit unsurlar” diyen ANZ analistleri, “Sürekli enflasyon ve artan jeopolitik riskler tarafından körüklenen küresel ekonomik büyümeye ilişkin endişeler, sarı metali bir şekilde korumalıdır. Fiyatın 1950 dolarlık yükselme potansiyeli ile mevcut 1820 dolar seviyesinde bir taban bulmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Altın yatırımcıları soruyor: Bu fiyatlardan altın alalım mı? Altın fiyatları için kritik tarih ve rakamlar açıklandı!

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 19 Mayıs 2022 canlı altın fiyatları

Altın tozu dumana katacak, dolar taş üstünde taş bırakmayacak! Altının öncüsü kritik tarihi resmen açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön