15 / 05 / 2024

Altının tahtını sallıyor! Gümüş fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Altının tahtını sallıyor! Gümüş fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Gümüş, geçtiğimiz sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlarken resmen altını tahtından salladı. Bugün de güne yükselişle başlayan gümüş bne kadar oldu? 30 Ocak 2023 gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar uzmanların yorumlarını araştırıyor. İsviçre merkezli MKS PAMP’ın Metal Stratejileri Başkanı Nicky Shiels gümüşte 2023 tahminini ons başına 22.50 dolar olarak açıkladı. Yıl içinde ise 18-28 dolar aralığına işaret etti.

Altının tahtını sallıyor! Gümüş fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın ver gümüş fiyatlarını değerlendirerek, hem altında hem de gümüşte yükselişlerin devam edeceğini açıkladı. Memiş,  “Tarım emtiasına olduğu gibi gümüşe karşı da mesafemiz var. 2022 yılında gram Altın yüzde 43, gram gümüş yüzde 45 getiri sağladı.

Yıl içinde sabit getiride en güvenli limanın Altın ve gümüş olduğunu görüyoruz. Orta ve uzun vadede altın ve gümüş fiyatlarında ‘yeni rekor’ cümlesini çok duyacağız” değerlendirmesini yaptı.

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın fiyatları rekordan döndü! Bu rakamları görenler adeta beyninden vuruldu! 30 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Dolarda yarından sonra dananın kuyruğu kopuyor! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Doları olanlar hemen baksın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön