27 / 04 / 2024

Altınok Öz Kartal Akel Sitesi B Blokları sakinleri ile buluştu!

Altınok Öz Kartal Akel Sitesi B Blokları sakinleri ile buluştu!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Deprem Dönüşümü” çerçevesinde mahallelerde ve sitelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Öz, Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası Meclis Salonunda bu kez Akel Sitesi sakinleri ile bir toplantı yaptı...



Deprem dönüşümünün, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine büyük önem veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Akel Sitesi’nin deprem yönetmeliği ile yıkımının istenmesi sonucu tedirgin olan site sakinlerinin sorunlarını dinledi ve sorularını yanıtladı. 


“İnsan Odaklı Deprem Dönüşüm Projesi”ndeki yenileşme sürecinde vatandaşların haklarının korunmasını ön planda tutan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, site sakinlerine gelişen süreç hakkında geniş bilgi verdi. 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Kartal’da deprem gerçeği dikkate alarak dört yıldır uygulamaya koydukları çalışmalarla önemli bir mesafe aldıklarını belirterek “Kartal Belediyesi olarak Deprem Dönüşüm Projemiz kapsamındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem Dönüşüm Projesi ile çarpık ve sağlıksız yapılaşmanın önüne geçmeyi, tüm konutların, kamu yapılarının depreme dayanıklı hale getirilmesini hedeflemekteyiz. Kartal deprem dönüşümüne hazır” dedi. 

Site sakinleri ise toplantının ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e kendileriyle biraraya geldiği, bilgilendirdiği ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular. 


Geri Dön