30 / 04 / 2024

Altınok Öz: Kartal'da tarihsel dönüşüm hedefliyoruz!

Altınok Öz: Kartal'da tarihsel dönüşüm hedefliyoruz!

Geçirdiği ameliyat nedeni ile bir süre belediyeden ayrı kalsa da çalışmaları evinden izlediğini belirten Başkan Altınok Öz, “Yapısal değişim yanında kültürü, sanatı, çevresi ile de dönüşen-gelişen bir Kartal için el birliği ile çalışıyoruz" dedi




Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ikinci dönem yeniden seçildiği belediye başkanlığı görevinin ilk yılını değerlendirdi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir toplantı yapan Başkan Altınok Öz belediyede çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti. 

 

Geçirdiği ameliyat nedeni ile bir süre belediyeden ayrı kalsa da çalışmaları evinden izlediğini belirten Başkan Altınok Öz, “Yapısal değişim yanında kültürü, sanatı, çevresi ile de dönüşen-gelişen bir Kartal için el birliği ile çalışıyoruz. Geçmişin verdiği tecrübe ile işlerin daha seri yürüdüğünü görüyorum. Çalışmalarınızdan memnunum. Tüm belediye çalışanları vatandaşın işinin hızla ve hakça yapılması için gayret içinde. Bu süreç daha iyiye doğru gidişimizi sağlayacak. Projelerimiz ile Kartal’da tarihsel dönüşüm hedefliyoruz. Çekim merkezi olan bir yerleşmede ne gerekiyorsa Kartal’da onun olması için uğraş veriyoruz.” dedi.


Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Ömer Fethi Gürer, Dr. Turgut Mermertaş ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda Başkan Öz 2009 yılından sonra 2014 yerel seçimlerinde de halkın takdiri ile ilçede hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti. Herkesin ve her kesimin belediyesi olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Altınok Öz, “Sorunlar için acil müdahale ekipleri ile sorunlara seri bir şekilde yerinde müdahale sağlamalıyız.” dedi. Başkan Altınok Öz, “Kartal’ın gelişmesi, sorunlardan arınması ve cazibe merkezi bir kent olması hedefimizdir. İki ayrı binada kiracı iken bugün kendi binamızı yapıp tamamladık. Parklarımız, kreşlerimiz, kültür ve sanat etkinliklerimizle öncü bir belediye olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kadınlar, engelliler, çocuklar, gençler için yaptıklarımıza yenilerini ekleyerek bu süreci devam ettireceğiz ” diye konuştu.  




Kartal Belediyesi


Geri Dön