04 / 05 / 2024

Altınordu'daki 225 binanın dış cephesi yenilenecek!

Altınordu'daki 225 binanın dış cephesi yenilenecek!

Kente değer katan yatırımlara devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki 225 binanın cephesini yenileyecek.




Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu  Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde başlattığı 2. Etap Dış Cephe İyileştirme Projesi’ne son sürat devam ediyor.

 

İlk olarak Rus Pazarı kavşağı ile Büyükşehir Belediyesi Durugöl yerleşkesi arasında yapılan ve halkın büyük beğenisini kazanan cephe yenileme çalışmalarının ikinci etabı, Rus Pazarı ile Kumbaşı Limanı arasında uygulanıyor.

 

2. ETAPTA 225 BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİLENECEK

 

Toplam 225 binada uygulanması planlanan ve hâlen yapımı devam eden proje henüz tamamlanmamış olmasına rağmen, kentin görünümü değişiyor. Proje kapsamında, bugüne kadar 110 binanın dış cephesi yenilenirken, ortaya çıkan modern kent görünümü de vatandaşların beğenisini kazandı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje tamamlandığında binaların görünümünde büyük bir değişim olacağını ve bir uçtan diğer uca yenilenen Atatürk Bulvarı’nın modern bir görünümüne kavuşacağını belirtti.

 

110 BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİLENDİ

Başkan Enver Yılmaz, “2. etap olarak adlandırdığımız Rus Pazarı kavşağımız ile Kumbaşı Limanı’mıza kadar olan Karadeniz sahil yolu üzerindeki binaları kapsayan projemizde çalışmalarımız sürüyor. 6.5 kilometre uzunluğundaki güzergâhta toplam 225 binanın dış cephesini yenileyeceğiz. Şu ana kadar 110 binanın dış cephesinin iyileştirme çalışmaları yaptık. Bina cephelerindeki reklam tabelalarını ve önlerindeki totem tabelaları kaldırarak göz zevkini bozan görüntüye son verdik.  Projemiz yaklaşık yüzde 50 seviyesine ulaştı. Bundan sonra çalışmaları daha da hızlandırarak en kısa süre içerisinde Altınordu ilçemizi modern ve estetik bir görünüme kavuşturacağız” diye konuştu.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön