06 / 05 / 2024

Ünye'deki 180 binanın dış cephesi yenilenecek!

Ünye'deki 180 binanın dış cephesi yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ve Fatsa’nın ardından, Ünye'de de cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu ve Fatsa’nın ardından, Ünye ilçesinde de hayata geçireceği Dış Cephe İyileştirme Projesi için çalışmalara başlandı. 

 

Gerçekleştirilecek proje ile Ünye merkezindeki sahil kesiminin yeni bir görünüm kazanacağını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bu kapsamda Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ile eski Devlet Hastanesi arasında bulunan 180 binada dış cephe iyileştirme çalışması yapacaklarını söyledi.


Başkan Yılmaz, Dış Cephe İyileştirme Projesi ile ilgili olarak, “İlk olarak Altınordu ilçemizde uyguladığımız ve olumlu sonuçlar aldığımız projemizi, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde de hayata geçiriyoruz. Ünye’de 180 bina için projenin yapımına başladık. Tüm bu çalışmalarımız tamamlandığında Ordulu hemşehrilerimiz ve ilimizden geçen vatandaşlarımız için kentimizde estetik bir görünüm sağlamış olacağız” dedi.

 

ÇALIŞMALAR YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

 

Çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizde 180 binanın dış cephesini yıl sonuna kadar yenilemiş olacağız. Kentimizde görüntü kirliliğinin önüne geçmeye yönelik başlatılan proje kapsamında yapacağımız dış cephe iyileştirme çalışmalarıyla hem binalarımız güzel bir görünüme kavuşacak hem de mülkiyet sahibi vatandaşlarımız, mantolama sayesinde enerjiden tasarruf sağlayacak” dedi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön