08 / 05 / 2024

altınordu dış cephe yenileme çalışmaları

altınordu dış cephe yenileme çalışmaları

Kente değer katan yatırımlara devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki 225 binanın cephesini yenileyecek.

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini oylamaya sundu.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler başvuru dönemi başladı!

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler'deki 95 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satılıyor...

Altınordu Şirinevler TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Altınordu Şirinevler projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Altınordu'daki 225 binanın dış cephesi yenilenecek!

Kente değer katan yatırımlara devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki 225 binanın cephesini yenileyecek.

Altınordu'ya yeni meydan ve otopark!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Altınordu Yalı Cami'ye yeni meydan!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Altınordu Aziziye (Yalı) Camii Çevre Düzenleme Projesi’nde son aşamaya gelindi.

Altınordu'da tarihi ev sanat atölyesi oluyor!

Altınordu Belediyesi tarafından Taşbaşı Mahallesi’nde restore edilen iki tarihi binadan biri çocuklara yönelik sanat atölyesi olacak.

Altınordu Aziziye Cami çevresinde düzenleme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Aziziye (Yalı) Camii çevresinde düzenleme çalışmaları başlattı.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

altınordu dış cephe yenileme çalışmaları Haberi

altınordu dış cephe yenileme çalışmaları


Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu  Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde başlattığı 2. Etap Dış Cephe İyileştirme Projesi’ne son sürat devam ediyor.

İlk olarak Rus Pazarı kavşağı ile Büyükşehir Belediyesi Durugöl yerleşkesi arasında yapılan ve halkın büyük beğenisini kazanan cephe yenileme çalışmalarının ikinci etabı, Rus Pazarı ile Kumbaşı Limanı arasında uygulanıyor.

2. ETAPTA 225 BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİLENECEK

Toplam 225 binada uygulanması planlanan ve hâlen yapımı devam eden proje henüz tamamlanmamış olmasına rağmen, kentin görünümü değişiyor. Proje kapsamında, bugüne kadar 110 binanın dış cephesi yenilenirken, ortaya çıkan modern kent görünümü de vatandaşların beğenisini kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje tamamlandığında binaların görünümünde büyük bir değişim olacağını ve bir uçtan diğer uca yenilenen Atatürk Bulvarı’nın modern bir görünümüne kavuşacağını belirtti.

110 BİNANIN DIŞ...