29 / 04 / 2024

Altınyıldız Tahran'a girdi sırada Suriye ve Irak var

Altınyıldız Tahran'a girdi sırada Suriye ve Irak var

Altınyıldız Tahran'a girdi sırada Suriye ve Irak var



ALTINYILDIZ İtalya, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki şirket ve yönetim ofislerinden sonra İran'ın başkenti Tahran'da yüzde 100 Altınyıldız sermayeli Altınyıldız Pars adıyla şirket açtı. Altınyıldız Pars, Tahran'ın en prestijli alışveriş merkezi olan Negar Tower'da İranlı perakendecilerin hizmetine girdi. Altınyıldız Genel Müdürü Zeki Çaputlu, İran pazarının Altınyıldız için Doğu ve Kuzey ülkelere açılımı bakımından büyük bir önemi olduğunu belirterek 'Bundan böyle resmi olarak İran pazarını İran'dan yöneteceğiz. Bu sadece Altınyıldız için değil, Türk tekstil sektörü açısından da çok önemli bir hamledir. Sırada Suriye, Irak ve Rusya pazarları var. 2010 yılında tüm bu pazarlara Altınyıldız markalarımızla girmiş olacağız' dedi.
Akşam

Basında yer alan diğer haberler:

Altınyıldız İran'a girdi, sırada Irak var
Altınyıldız, İran'ın başkenti Tahran'da yüzde 100 Altınyıldız sermayeli ‘Altınyıldız Pars' adıyla şirket kurdu. Altınyıldız Pars, Tahran'ın en prestijli alışveriş merkezi olan Negar Tower'da İranlı perakendecilerin hizmetine girdi. Altınyıldız, İran için 2010 satış hedefini erkek ve kadın birlikte olmak üzere 100 bin takım elbise, 2011 için de 500 bin parça olarak belirledi. Altınyıldız Genel Müdürü Zeki Çaputlu, İran'ın Altınyıldız için doğu ve kuzey ülkelere açılımı bakımından büyük bir önemi olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Altınyıldız bundan sonra ülke pazarlarına yerleşen ve orada direkt pazarlama yapan bir şirket olacak. Sırada Suriye, Irak ve Rusya pazarları var. 2010'da tüm bu pazarlara Altınyıldız markalarımızla girmiş olacağız.”
Milliyet

Altınyıldız İran'a yerleşti, Suriye ve Irak'ı sıraya koydu
ALTINYILDIZ, İtalya, Almanya ve ABD'deki şirket ve yönetim ofislerinden sonra İran'ın başkenti Tahran'a Altınyıldız Pars adıyla girdi. Bir süre önce yaptırdığı pazar araştırmalarında Altınyıldız'ın İran, Irak, Suriye, Rusya ve Azerbaycan pazarlarında en prestijli kumaş ve hazır giyim markalarından birisi olarak tanındığı ortaya çıkmıştı. İlk adımı Tahran için atarak İran pazarına iddialı bir giriş yapma kararında olan Altınyıldız Pars, Tahran'da yünlü kumaşları dışında hazır giyimi kapsayan tüm ürün gamı ile yer alıyor. Altınyıldız Genel Müdürü Zeki Çaputlu şunları söyledi: “Bundan böyle resmi olarak İran pazarını İran'dan yöneteceğiz. Altınyıldız bundan sonra sınır komşusu ülkelere merkezden ihracat yapan değil, ülke pazarlarına yerleşen ve orada direkt pazarlama yapan bir şirket olacak. Sırada Suriye, Irak ve Rusya pazarları var.”
Hürriyet

 


Geri Dön