27 / 04 / 2024

Altun Yapı Almira Residences'ta peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Altun Yapı Almira Residences'ta peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Beylikdüzünde inşaatı hızla devam eden Almira Residences, son dairelerinde özel bir kampanya başlattı. Vadeli satışlarda yüzde 15, peşin satışlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor



Beylikdüzünde inşaatı hızla devam eden Almira Residences, son dairelerinde özel bir kampanya başlattı. Vadeli satışlarda yüzde 15, peşin satışlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Kampanya 15 Aralık tarihinde kadar geçerli olacak. 

Kendilerinden daire alan müşterilerin bugüne kadar yüzde 80e varan karlar yaptığını açıklayan Altun Yapı, bunun nedeni olarak hem konut sayısının 360 olmasından dolayı daha sakin, daha elit bir yaşam hayal edenlerin Almira Residencesi tercih ettiklerini, sosyal tesislerin kullanımının daha rahat olabileceğini, kreş, restaurant, full residences hizmetinin olması, lokasyon önemi, E-5e 250 mesafede olması ve metrobüsün gelmesi, aidatların düşük olacağının ki bunun nedeni yönetime bağışlanan 2 dükkan ve 1 dairenin gelirlerinin tamamının site masrafları için kullanılacağından, oturanlara daha az aidat payı düşeceğinden projenin daha hızlı değer kazanmasına yol açtı.

Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daireler mevcut olup, Şubat 2012den itibaren teslimlere başlıyor.

5 bin 100 metrekare arsa üzerine konumlandırılan Almira Residence içerisinde; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, karşılama ve concierce hizmeti, 24 sat güvenlik, kuaför, kreş ve restaurant mevcut.

0212 853 53 23

www.altunyapi.com.tr


www.almiraresidences.com

Almira Residence Evleri'nin fotoğrafları için tıklayınız

 


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön