04 / 05 / 2024

Altunizade Şehrizar Konakları'nda maksimum fiyat 3 milyon 500 bin lira!

Altunizade Şehrizar Konakları'nda maksimum fiyat 3 milyon 500 bin lira!

Firma: Gap İnşaat

Proje: Şehrizar Konakları

Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat ortak iştirakiyle Anadolu Yakası'nın nefes aldıran bölgesi Üsküdar Altunizade'de konumlandırılan Şehrizar Konakları projesinde konutların büyüklükleri 180 metrekare ilâ 626 metrekare arasında değişiyor...



Kaba inşaatı tamamlanmış olan  Şehrizar Konakları  projesinde tasarım imzası ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar tarafından atılıyor. Emlak Konut GYO ve  Gap İnşaat  ortaklığında 49 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, Üsküdar Altunizade'de konumlandırılan projede 38 blok ve toplamda 208 lüks konut bulunuyor.



Konakların 3 ilâ 8 odalı olduğu Üsküdar Şehrizar Konakları'nda konutların büyüklükleri 180 metrekare ilâ 626 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Doğanın tam ortasında, yemyeşil bir alan içinde hayata geçirilen Altunizade Şehrizar Konutları'nda yer alan konutların taban oturumu ise 300 metrekare olarak belirlendi. 



Lokasyonuyla dikkat çeken Gap Şehrizar Konakları projesi, Boğaziçi Köprüsü ve bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 



Kalabalık aileler için tasarlanmış oluşu ve peyzajıyla dikkat çeken Şehrizar Evleri'nde Manolya, Süs Kirazı, Gülibrişim, Oya Ağacı, Süs Elması, Sarı Salkım, Akağaç, Huş, Katalpa ve Erguvan gibi bitkiler kullanılıyor.


Şehrizar Konutları projesinde fiyatlar 1 milyon 950 bin liradan başlarken, 3 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor.



0216 557 90 10

www.sehrizar.net


Yağmur KARA


projeye sor



Geri Dön