02 / 05 / 2024

Altunizade Validebağ Konakları satış fiyatları!

Altunizade Validebağ Konakları satış fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de Dap Yapı imzasıyla yükselen Validebağ Konakları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje 11 blok olarak yükseliyor...



Beş katlı 11 blok olarak yükselen  Validebağ Konakları  projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçirildi. Proje Emlak Konut güvencesiyle Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Validebağ Konakları 17 bin 237 metrekare alana sahip. 36 ay sonra teslim edilecek olan Validebağ Konakları İstanbul Altunizade'de yer alıyor. 


Validebağ Konakları'nda 1+0'dan 6+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Altunizade Validebağ Konakları toplam 368 daire ve ticari birimden meydana geliyor.


Altunizade Validebağ Konakları'nda dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor. Projede, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, otopark gibi olanaklar da olacak. 


Altunizade Validebağ Konakları satış fiyatları!


Altunizade Validebağ Konakları satış fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlıyor. Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinat verildiğinde sıfır faizle 50 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 


Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön