27 / 04 / 2024

Alya Bella satışa çıktı! Yeni proje!

Alya Bella satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Bella

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Bella projesinde lansmana özel avantajlarla satışlar başladı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden BOSS4 Gayrimenkul,  Alya Bella projesini satışa çıkardı. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nün dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Gürpınar’da hayata geçirilen Alya Bella projesinde,  bahçeli, özel havuzlu, 12 lüks tripleks villa yer alıyor. 7 oda 2 salon şeklinde hayata geçirilen Alya Bella'daki villaların alanları, 469 ile 500 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Alya Bella satışa çıktı! Yeni proje!

Proje kapsamındaki villalar lansmana özel 5.5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Alya Bella'nın sahiplerine 2023 yılında teslim edilmesi hedefleniyor.

Alya Bella satışa çıktı! Yeni proje!

50 milyon liralık yatırımla, 6 bin 411 metrekarelik alan üzerinde yükselen Alya Bella projesindeki her villanın, 250 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen bahçeleri mevcut. Peyzaj alanlarıyla dikkat çeken projede özel havuz, 100 metrekarelik bodrum katı, bahçeye açılan 40 metrekarelik salon mevcut.


Alya Bella satışa çıktı! Yeni proje!

Konuyla ilgili açıklama yapan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “50 milyon TL’lik bir yatırımla 6 bin 411 metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz 12 lüks tripleks villadan oluşan projemiz ile bilinen tripleks villa anlayışına üst düzey bir boyut getiriyoruz. Projemizde yer alan villaların tümünde 250 ile 350 metrekare arasında değişen geniş bahçe yer alıyor. Projemiz, sahip olduğu 4 bin 603 metrekarelik geniş peyzaj alanı, her villaya özel bahçesi, lükste sınırları aşan donanımı ile bölgedeki projelerden ayrışıyor. Bir villadan beklenenin ötesini sunduğumuz projemizde, yatırımcılarımıza lükste sınırları aşan konforlu yaşam alanları sunmayı hedefledik. Tüm üst düzey donanımızla da bu hedefimizi gerçekleştirdik. Projemizi, yatırımcılarımızdan gelen taleple lansmana özel fiyatlarla satışa sunuyoruz. Projemizdeki villaların fiyatları 5.5 milyon TL ile 6 milyon TL arasında değişiyor” şeklinde konuştu.
 

Web:  https://www.boss4.com.tr/proje/alya-bella 
Telefon: 444 25 92            


projeye sor



Geri Dön