07 / 07 / 2024

 Aman Dikkat! Teknosa kampanyaları için son gün 16 ocak!

 Aman Dikkat! Teknosa kampanyaları için son gün 16 ocak!

Teknosa günbegün yaptığı kampanya ile vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Müşterinin cebini düşünen kampanya kapsamında ürünün yanı sıra hediyelerde sepete ekleniyor. Peki hangi hediye sepete girecek? İşte haberin detayı.



 Aman Dikkat! Teknosa kampanyaları için son gün 16 ocak!

İŞTE O KAMPANYALI ÜRÜN

Binlerce teknolojik ürünün yer aldığı Teknosada kampanyalı "Samsung Galaxy A23 6GB''telefonunun merak edilen özellikleri,Ürün Tipi: Akıllı Telefon İşletim Sistemi: Android İşlemci: Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 İşlemci Hızı: Octa-core (4x2.4 GHz Kryo 265 Gold & 4x1.9 GHz Kryo 265 Silver) Bellek Kapasitesi: 128 GB Arttırılabilir Hafıza: Evet RAM Bellek Boyutu: 4 GB Ürünün fiyatı 6999 TL


AMAN DİKKAT!

Bir çok kampanyalı üründen yararlanılarak satın alınan ürünler ayrı ayrı iptal ve ya iade edilemez. Kampanyalı siparişlerdeki herhangi bir ürün iptal edildiğinde kampanya koşulu sağlanamadığından siparişte yer alan diğer ürünler de iptal edilecektir. İade işlemlerinde ise tüm ürünlerin gönderimi zorunludur.Kampanya yalnızca satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerlidir.Kampanya diğer sepet kampanyaları ile birleştirilemez. Bu ve bunun gibi vatandaşın yüzünü güldüren, cebini düşündüren kampanyalar yalnızca Teknosa.com'da geçerlidir.Teknosa kampanyayı haber vermeksizin değiştirme ve bitirme hakkında sahiptir.
 

Yenilenmiş ve uygun fiyatlı! Samsung S8 akıllı telefon 4.599 TL! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

MediaMarkt yeni kampanya başlattı! Sadece üç günlük bu kampanyada yetişen alıyor!


Geri Dön