30 / 04 / 2024

Amasya Suluova'ya kültür merkezi geliyor!

Amasya Suluova'ya kültür merkezi geliyor!

AMASYA’nın Suluova ilçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Kültür merkezinin yapımı için ihaleyi üstlenen firmamızla sözleşmeyi imzaladık” dedi.Üçok, “Suluova Kültür Merkezi'ni hemşerilerimiz yıllardır hasretle bekliyor.



AMASYA’nın Suluova ilçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Kültür merkezinin yapımı için ihaleyi üstlenen firmamızla sözleşmeyi imzaladık” dedi.


Amasya'nın Suluova İlçesi’nde Kültür Merkezi projesi yapımı için ihaleyi üstlenen firmanın sahibi Nüsreddin Tekçe ile Belediye Başkanı Fatih Üçok arasında yapım sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Suluova Kültür Merkezini hemşerilerimiz yıllardır hasretle bekliyor. Kültür Merkezi’nin yapımı için ihaleyi üstlenen firmamızla sözleşmeyi imzaladık. Suluova’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kültür Merkezi binamız, lise kavşağı olarak bilinen mevkide toplam bedeli 3 milyon 963 bin TL olan binamız 3 bin 963 metrekare açık alanda bin 134 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin yetişmesinde ve halkımızın da kültürel ve sosyal faaliyetlerden istifade etmesi için yapacağımız kültür merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 


Amasya Suluova ya kültür merkezi geliyor!


Hürriyet 


Geri Dön