03 / 05 / 2024

Fatih Üçok

Fatih Üçok

Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bugün itibariyle temel dolgusu çalışmalarına başlandı.

Amasya Suluova'ya kültür merkezi geliyor!

AMASYA’nın Suluova ilçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Kültür merkezinin yapımı için ihaleyi üstlenen firmamızla sözleşmeyi imzaladık” dedi.Üçok, “Suluova Kültür Merkezi'ni hemşerilerimiz yıllardır hasretle bekliyor.

Ünlü avukattan çok konuşulacak kira paylaşımı! 

Sürekli olarak artış gösteren kira bedelleri gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Avukat Özer'in o kira paylaşımı....

Asgari ücreti bilen Fatih Portakal'dan emekliye seyyanen zam iddiası!

Asgari ücreti bilen gazetesi Fatih Portakal'dan çok çarpıcı emekli zammı iddiası geldi. Fatih Portakal açıklamasında "Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklayabileceği iddia ediliyor" diye konuştu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

Thodex vurgunuyla ilgili kamuoyunda ses getiren haberlere bir yenisi daha eklendi. Aktarılan detaylara göre, Faruk Fatih Özer'in 2017 yılında "kullanıcım paramı çaldı" diyerek savcılığa başvurduğu ortaya çıktı.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i bulana 50 bin Euro para ödülü!

Arnavutluk emniyeti, Thodex para borsası kurucusu ve birçok insanı dolandıran Faruk Fatih Özer'i ihbar edene 50 bin Euro para ödülü vereceğini duyurdu. 

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından açıldı.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Fatih'te riskli iki bina boşaltıldı!

Fatih ilçesinin Samatya bölgesinde bulunan iki bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohaed Elmoıty ve Mohamed Almoıty ortaklığında kuruldu. 

İzmir'de gayrimenkul fiyatları ve yaşam çok cazip!

Bazı holdinglerin İzmir'den yer baktığını ifade eden RealtyCo'nun kurucusu Fatih Elibol, "Son dönemde en çok İzmir ve çevresine ilgi var." dedi. 

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Fatih Üçok Haberi

Fatih Üçok


Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde kazı, hafriyat, temel iyileştirme ve demir bağlama çalışmalarını bitiren ekipler, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un katıldığı programla temelin atmasının ardından bugün itibariyle temel dolgusu çalışmalarına başladı.  



Suluova...