09 / 05 / 2024

Ünlü avukattan çok konuşulacak kira paylaşımı! 

Ünlü avukattan çok konuşulacak kira paylaşımı! 

Sürekli olarak artış gösteren kira bedelleri gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Avukat Özer'in o kira paylaşımı....



Sürekli olarak artış gösteren kira bedelleri son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Ev sahibi kiracı kavgalarını da körükleyen nedenler arasında yer alan kira artışları için bir yorum da ünlü Avukat Mehmet Fatih Özer'den geldi.

Ev sahibi ve kiracı hakları paylaşımları ile dikkat çeken 89 bin takipçili Avukat Mehmet Fatih Özer resmi X hesabı https://twitter.com/av_mfatihozer üzerinden yine çok konuşulacak bir kira paylaşımı yaptı. 

Paylaşımında ortalama muhitte bulunan bir evin kira bedeli asgari ücretin en fazla yarısı kadar olması gerektiğini dile getiren Mehmet Fatih Özer "Bugün gelinen noktada İstanbul; Türklerin değil yabancıların refah içinde yaşayabileceği bir şehre dönüştürülmek isteniyor." ifadelerini kullandı. 

Avukat Mehmet Fatih Özer'in paylaşımı şu şekilde:

Ortalama muhitte bulunan bir evin kira bedeli asgari ücretin en fazla yarısı kadar olmalıdır. 

Bugün gelinen noktada İstanbul; Türklerin değil yabancıların refah içinde yaşayabileceği bir şehre dönüştürülmek isteniyor.

Avukat Mehmet Fatih Özer'in paylaşımına şu yorumlar geldi:


 

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Emlak krizine neden olan en büyük sorunlardan biri satış sözleşmeleri!

Ev sahipleri dikkat! Tahliye taahhütnamesinde buna dikkat etmeyenler çok pişman olacak!


Geri Dön