29 / 04 / 2024

Amazon Prime Gaming 720 TL’lik oyunları ücretsiz verecek!

Amazon Prime Gaming 720 TL’lik oyunları ücretsiz verecek!

Mayıs ayı için Amazon, Prime Gaming abonelerine ücretsiz olarak verilecek 15 oyunu duyurdu. Bu oyunlar, toplam değeri 740 TL olan eski ve yeni oyunlardan oluşuyor ve sonuna kadar abonelere ücretsiz olarak sunulacak.



Son zamanlarda yaptığı büyük zam ile dikkatleri üzerine çeken Amazon Prime, üyelerine Prime Gaming aracılığıyla ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Mayıs ayı boyunca, toplam değeri 740TL olan 15 farklı oyun ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu oyunlar arasında 200TL'lik Steam oyunları da yer alıyor. Prime Gaming, her ay farklı ücretsiz oyunlar sunarak kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatıyor.

Amazon Prime Gaming mayıs ayı ücretsiz oyunları belli oldu!

Amazon Prime aboneliği, son zamla birlikte yüzde 393 oranında artarak 39 TL'ye yükseldi. Ancak abonelerine dizi-film kütüphanesi ve kargo avantajları sunmanın yanı sıra Prime Gaming sayfası aracılığıyla da her ay ücretsiz oyunlar sunuyor. Amazon, bugün yayınlanan bir blog gönderisinde Mayıs ayı boyunca toplam değeri 740 TL olan 15 adet ücretsiz oyun dağıtacaklarını açıkladı. Listede, Steam üzerinden 200 TL'ye satılan oyunlar da dahil olmak üzere genellikle eski oyunlar yer alıyor.
 


Geri Dön