02 / 05 / 2024

Playstation Plus, 880 TL’lik oyunları ücretsiz verecek.

Playstation Plus, 880 TL’lik oyunları ücretsiz verecek.

Playstation Plus ocak ayı oyunları belli oldu! Sistem, Ocak ayında 880 TL değerindeki 3 oyunu Playstation Plus üyelerine ücretsiz olarak verecek. Peki ya bu oyunlar hangileri?



Playstation Plus ocak ayı oyunları belli oldu! İddiaya göre sistem, Ocak ayında 880 TL değerindeki 
3 oyunu Playstation Plus üyelerine ücretsiz olarak verecek. Japon Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası PlayStation’a ait olan abonelik bazlı oyun servisi Playstation Plus, oyuncuların çok oyunculu online modlara ve bazı abonelere özel içeriklere ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca sistem, oyunculara her ay 3 yeni oyun sunuyor. Aralık ayının son günlerinde Playstation Plus'ın ocak ayında vereceği oyunlar sızdırıldı.

880 TL DEĞERİNDE 3 OYUN

Toplamda 880 TL değerinde olan üç oyunun hbaeri, önceki aylardaki tahminleri/sızıntıları doğru çıkan bilbi-kun adlı Twitter kullanıcısından geldi. İddiaya göre Playstation Plus'ın ocak ayında ücretsiz olarak abonelerine vereceği oyunlar şöyle:

1-Star Wars Jedi: Fallen Order

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan bir aksiyon macera oyunu olan Star Wars Jedi: Fallen Order, Sith’in İntikamı olaylarından 5 yıl sonraki zaman diliminde Cal Kestis’in hikayesini konu alıyor. 


2-Fallout 76

Geçtiğimiz günlerde 13.5 milyonu aşkın oyuncu sayısına ulaşıp adeta küllerinden yeniden doğan Fallout 76,
Ocak ayında Playstation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak diğer oyunlardan biri. Post-apokaliptik bir dünyada geçen oyunun problemlerinin, Bethesda’nın getirdiği yeni güncellemeler ile birlikte çözüldüğü görünüyor.

3-Axiom Verge 2


İlk oyunun devamı niteliği taşıyan Axiom Verge 2, Metroidvania öğeleriyle birlikte kayıp kızını bulmaya çalışan bir babanın hikâyesini konu alıyor. Milyarder baba Indra Chaudhari, kızını bulmak için Antartika'ya gidiyor.


Geri Dön