04 / 05 / 2024

PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, Sony'nin abonelik bazlı oyun sistemi, mayıs ayında da yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu ayın oyunları...



Sony, abonelik bazlı oyun sistemi PlayStation Plus'ın kütüphanesine her ay yeni oyunlar ekleyerek, oyunculara çok oyunculu oyunlara erişim imkanı sunuyor. Bu ay, kütüphaneye eklenen oyunlar önceki aylara göre biraz sönük olsa da toplamda 1258 TL'lik değere sahiptir. 

PlayStation Plus Mayıs ayı oyunları arasında Chivalry 2, Grid Legends ve Descenders yer alıyor. Aboneler üç oyunun hepsine de sahip olabilecekler. Chivalry 2, orta çağ temalı bir savaş oyunu olarak arkadaşlarınızla uzun saatler boyunca oynayabileceğiniz keyifli bir yapımdır. Grid Legends, yarış oyunları severlerin kaçırmaması gereken bir oyun olup iyi bir hikaye örgüsüne sahiptir. Descenders ise bisiklet yarışı temalı bir oyun olup takla atmak ve fantastik hareketler denemek için oldukça eğlenceli bir seçenektir. Ayrıca, Türkçe dil desteği de mevcuttur. Nisan ayının oyunlarından bazılarına hala sahip olabilmeniz de mümkündür.


Geri Dön