16 / 05 / 2024

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.



Kampanya süresi içinde her bir müşteri sadece bir kez bu promosyondan yararlanabilir. Promosyonda aksi belirtilmedikçe bu şans diğer promosyonlarla birleştirilemez, promosyonun geçerli olduğu süre dışındaki tarihlerde verilen siparişlere de devredilemez ya da uygulanamaz. Promosyonun kazancı kesinlikle nakde çevrilemez.

Alışverişinizi takiben 48 saat içinde hesabınıza hediye bakiye tanımlanacaktır. Bunun gerçekleşmesi için müşterilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Söz konusu promosyon, Amazon mobil uygulaması üzerinden yapılan ve Prime üyesi olan müşterilerin alışverişlerini kapsamaktadır.

Ayrıca alışveriş festivali devam ederken yapacağınız 500 TL ve üzeri E-hediye kartı satın alımında 75 TL indirim kazanabilirsiniz. Kampanyanın detayları ise,


Geri Dön