28 / 04 / 2024

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?



KINDLE SCRIBE İLE ARTIK YAZI DA YAZABİLECEKSİNİZ

Amazon, bundan yıllar önce Kindle isimli e-kitap okuyucu ürününü piyasaya sürmüş ve ürün çok ilgi görmüştü. Amazon bu ürünü güncelledi. Yeni adı Kindle Scribe olan bu yeni e-kitap okuyucu, artık kalem desteğine de sahip olarak satılacak. Kullanıcılar, kalemin arkasındaki silgiyi kullanarak yazdıklarını kısmi olarak da silebilme imkanına sahip. 10,2 inç ekranlı Amazon Kindle Scribe'ın fiyatı ise 339 dolar olarak belirlendi.

ECHO DOT HOPARLÖRLER SICAKLIK DA KAYDEDEBİLECEK

Amazon'un akıllı kablosuz hoparlörleri de güncellenerek tanıtıldı. Hem saatli, hem saatsiz ekranlı versiyona sahip olan bu yeni nesil Echo Dot hoparlörler, artık çok daha iyi ses kalitesi sunan sürücüleri ile ilgi çekiyor. Hoparlörler dokunma ve hareket algılama sensörlerine de sahip. Sıcaklık sensörü ile ortam sıcaklığını da kayıt altına alabilecek hoparlörlerin fiyatını Amazon henüz açıklamadı.

ARABA ASİSTANI ECHO AUTO GÜNCELLENDİ

Otomobillerde kullanılan eğlence sistemleri artık çok gelişmiş olsa da eski arabalarda hala ilkel teypler kullanılmaya devam ediyor. Amazon'un işte bu durumlar için tasarladığı Echo Auto da yenilendi.. Yeni nesil Echo Auto için konulan fiyat 54,99 dolar olarak gözüküyor.

FIRE TV CUBE ARTIK SESLE KONTROL EDİLEBİLECEK

Amazon'un televizyonları akıllı hale getiren Fire TV Cube isimli cihazı da güncellenen ürünler arasında göze çarpanlardan… Kullanıcılar artık ürünü sesle kontrol edebilme lüksüne sahip olacaklar. Wi-Fi 6E desteği, önceki nesil Fire TV Cube'ten yüzde 20 daha güçlü olan 8 çekirdekli bir işlemciye sahip olan ürün, "süper çözünürlük yükseltme" özelliği sayesinde görüntü kalitesini maksimuma çıkarabiliyor. Amazon tarafından ürünün fiyatı 139,99 dolar olarak belirtildi.

AMAZON’DAN İKİ YENİ TELEVİZYON

Amazon tarafından gerçekleştirilen etkinlikte yeni bir 4K Fire TV’nin de tanıtımı yapıldı. Amazon'un QLED televizyonları 65 inç ve 75 inç boyutlarda satılacak. Televizyonların fiyatları ise sırasıyla 799 dolar ve 1.099 dolar olarak belirtildi.

BLINK MİNİ’YE STAND

Amazon, iç mekanda kullanılan akıllı güvenlik kamerası Blink Mini için de yeni bir stand yaptı.. Bir masa veya duvara monte edilmek için uygun olan Pan and Tilt isimli standı 29,99 dolardan satın alabileceksiniz. Ürünün Blink Mini'li fiyatı ise 59,99 dolar olarak belirlendi. 

GÜNEŞ PANELLİ GÜVENLİK KAMERASI

Amazon tarafından desteklenen ve Ring isimli şirket tarafından üretilen güvenlik kameraları da güncellenen ürünler arasında yer alıyor. Kullanıcılar, Ring Spotlight Pro diye adlandırılan güvenlik kameralarını isterlerse kablolu, isterlerse kablosuz, isterlerse de güneş enerji panellerine sahip versiyonlarından hangisini isterse satın alabilecek. Güneş panelli kameranın fiyatı ise 249,99 dolar olarak açıklandı.

EDİTÖRÜN NOTU: Bu haber 1 Ekim 2022 tarihinde saat 01.12’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,51 Türk Lirası, euro 18,10 Türk Lirası, altının gramı ise 992 Türk Lirası değerinde.

Fiat Egea’dan kaçırılmayacak kampanya! Son 3 gün! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Jeep fiyatları güncelledi! Jeep 1 Ekim 2022 fiyat listesi

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı


Geri Dön