03 / 05 / 2024

Amazon'da indirim var! Kaçırmayın

Amazon'da indirim var! Kaçırmayın

Okullar açılır da Amazon durur mu? Amazon hem şehre dönüşü hem de okula dönüşü kapsayan bir kampanya hazırladı. Amazon Türkiye kampanya süresini ise 1 Eylül ile 20 Eylül arası olarak belirledi.



"Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası" binlerce ürünü kapsıyor. Öğrenciler için satışa sunulan ürünlerde isi uygun fiyat sunuluyor. Bu kampanya yaz taz tatilini bitirerek evlerine dönen ve okul dönemine hazırlanan aileler için munteşem fırsatlar sunuyor.

Peki birçok kategoriden binlerce seçeneğin sunulduğu Şehre ve Okula Dönüş Kampanyasında neler var?

Amazon.com.tr, düğmeye bastı ve okul dönemi hazırlıklarını tamamladı.. Ortaya yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik binlerce ürün çıktı. Öğrencilere yönelik kırtasiye, okul kategorileri hazırlanırken, yeniden iş başı yapacaklar için ofis malzemeleri kategorileri zenginleştirildi. Uygun fiyatları araştırabileceğiniz ürünler Amazon Türkiye'ni "Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası"nda. 

Yaz mevsiminin son günlerinde hem anne ve babalar hem de artık tatilden sıkılan öğrenciler heyecan yaşıyor. İhtiyaç listeleri de havalarda uçuşuyor. Hal böyle oluncada kampanyalar ihtiyaç sahipleri için can simidi oluyor. Amazon.com.tr de yaptığı son kampanya nedeni ile en çok girilen alışveriş siteleri arasında. 

Amazon Türkiye yaptığı son açıklama ile "Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası"'nın tarihlerini duyurdu. Kampanya binlerce ürünü kapsıyor ve 12 Eylül'de okula başlayacak çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak. Sadece öğrencilerin değil aynı zamanda işbaşı yapacak anne ve babalarında...

 Amazon da indirim var! Kaçırmayın

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının açılmasına az bir zaman kala okullarını özleyen çocuklar şimdiden anne ve babalarına aldıracakları ihtiyaçlarını sıralamaya başladı.İhtiyaç listelerinin başında da kırtasiy ve kıyafet geliyor. 

1 Eylül 20 Eylül arasını kaçırmayın

Amazon.com.tr kampanyası içinh 20 günlük bir aralık seçti. Ürün yelpazesini genişletti. Tatil yorgunluğunu atamamış müşteriler için alışveriş Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası ile dert olmaktan çıkarıldı.


Geri Dön