15 / 05 / 2024

Amerika Merkez Bankası'ndan haber var! Dolar 16 lira sınırını geçti hızla geliyor!

Amerika Merkez Bankası'ndan haber var! Dolar 16 lira sınırını geçti hızla geliyor!

Dolar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün ABD'den gelen haberler ile yükselişini hızlandırdı. Dolarda sınırlar zorlanıyor. Dolarda son dakika gelişmeleri...



ABD'DEN HABER VAR!

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın dün yaptığı açıklamalar da agresif faiz artırımlarında devam edeceklerini söyledi. 

Amerika Merkez Bankası ndan haber var! Dolar 16 lira sınırını geçti hızla geliyor!

 Enflasyon düşene kadar faiz artırımına devam edeceklerinin altını çizen Powell, "Enflasyonun net ve inandırıcı bir şekilde düştüğünü görmeliyiz. Eğer bunu göremezsek, o zaman daha agresif hareket etmeyi düşünmemiz gerekecek." ifadesini kullandı.

Altın tozu dumana katacak, dolar taş üstünde taş bırakmayacak! Altının öncüsü kritik tarihi resmen açıkladı!

Dolar 16 lirayı geçer mi? Dolarda şok yükseliş devam ediyor! Dolarda son dakika 18 Mayıs 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön