02 / 05 / 2024

Amir Çiçek Muğla'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

Amir Çiçek Muğla'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesinde inşaatlan devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.



MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Muğla'nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu. 

,

Vali Çiçek, devam eden sağlık yatırımlarının 2016 yılı içinde tamamlanacağını açıklarken, sağlık tesislerinin sağlık turizminin altyapısını oluşturacağını söyledi. 


10.5 MİLYON LİRA 

40 ünitelik Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Çiçek, merkezin bitiş tarihi ile ilgili firma yetkililerinden bilgi alırken, inşaatın 2016 yılının Eylül-Kasım aylarında tamamlanacağı açıklandı. Hastanenin açılışı yapılan yeni poliklinikler ile birlikte ihalesi 17 Aralık 2014 tarihinde yapılırken, toplam maliyetinin 10 milyon 519 bin TL olduğu açıklandı. 


Vali Çiçek, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önümüzdeki yıl hizmete açacağız. Sağlık üe ügüi yatırımlar sadece Sağlık Bakanlığımızın değil, Üniversitemizin de bu konuda sağlık alanında büyük hizmetleri olacak. Sağlık alanına tıp personeli yetiştirecek. Eğitim ve araştırma Hastanemiz de önümüzdeki yıl bu dönemde tamamlanmış olacak" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön