24 / 07 / 2024

muğlaya yapılan sağlık yatırımları

muğlaya yapılan sağlık yatırımları

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesinde inşaatlan devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) başvurusu nasıl yapılır? Belgeler ve detaylar burada!

Genel Sağlık Sigortası'na (GSS) başvurmak için gereken belgeler ve e-devlet üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler önemlidir. Peki Genel Sağlık Sigortası başvurusu nasıl yapılır, gereken belgeler nelerdir? İşte GSS başvurusu hakkında detaylı bilgiler haberin devamında...

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Sağlık Bakanlığı’ndan bir personel alımı daha! Çok sayıda alım yapılacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin araştırmalar sürerken bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile alım yapılacağı duyuruldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda 39 müfettiş yardımcısı alacağını paylaştı.

muğlaya yapılan sağlık yatırımları Haberi

muğlaya yapılan sağlık yatırımları

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Muğla'nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu. 

,

Vali Çiçek, devam eden sağlık yatırımlarının 2016 yılı içinde tamamlanacağını açıklarken, sağlık tesislerinin sağlık turizminin altyapısını oluşturacağını söyledi. 


10.5 MİLYON LİRA 

40 ünitelik Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Çiçek, merkezin bitiş tarihi ile ilgili firma yetkililerinden bilgi alırken, inşaatın 2016 yılının Eylül-Kasım aylarında tamamlanacağı açıklandı. Hastanenin açılışı yapılan yeni poliklinikler ile birlikte ihalesi 17 Aralık 2014 tarihinde yapılırken, toplam maliyetinin 10 milyon 519 bin TL olduğu açıklandı. 


Vali Çiçek, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önümüzdeki yıl hizmete açacağız. Sağlık üe ügüi yatırımlar sadece Sağlık Bakanlığımızın...