02 / 05 / 2024

Anadolu Çarşısı satış ofisi!

Anadolu Çarşısı satış ofisi!

Firma: Anka Yapı

Proje: Anadolu Çarşısı

Anadolu Çarşısı satış ofisi telefon numarası 0216 311 31 82 olarak belirlendi. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika, Sabancı Üniversitesine 15 dakika mesafede yer alıyor.




Anadolu Çarşısı projesi Anka Yapı imzası ile yükseliyor. Anadolu Çarşısı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.


Anadolu Çarşısı satış ofisi bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Anadolu Çarşısı projesinde konut ve dükkanlar yer alıyor. 


Anka Yapı projesi  Anadolu Çarşısı  15 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje konum olarak Çayırova 'da bulunuyor.


Anadolu Çarşısı Çayırova fiyat listesi:

Çayırova Anadolu Çarşısı fiyatları (konut) 75 bin liradan başlıyor.

Anadolu Çarşısı satış fiyatları (dükkan) 90 bin liradan başlıyor. 


Çayırova Anadolu Çarşısı fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için Anadolu Çarşısı satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika, Sabancı Üniversitesine 15 dakika mesafede yer alan Anadolu Çarşısı'nda 24 saat güvenlik hizmeti, yeşil alanlar ve çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor.


Anadolu Çarşısı ödeme:

Anadolu Çarşısı ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin 48 ay 1.550 bin lira aylık taksitle konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 25 peşin 48 ay 1. 850 lira taksitle ise dükkan sahibi olmak mümkün. 


Anka Yapı Anadolu Çarşısı ulaşım:

Anadolu Çarşısı adres bilgileri: Akse Mah. 526. Sok. No:40 Çayırova


Anadolu Çarşısı iletişim: 

Telefon: 0216 311 31 82

Web adresi: http://www.anadolucarsisi.com





projeye sor



Geri Dön