02 / 05 / 2024

anadolu çarşısı satış fiyatları

anadolu çarşısı satış fiyatları

Anadolu Çarşısı Çayırova projesinde 48 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. Anka Yapı projesi Anadolu Çarşısı Çayırova'da daireler 75 bin liradan, dükkanlar 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Anadolu Çarşısı Çayırova adres bilgileri!

Anadolu Çarşısı Çayırova adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Anadolu Çarşısı projesinde dükkan fiyatları 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Anadolu Çarşısı satış ofisi!

Anadolu Çarşısı satış ofisi telefon numarası 0216 311 31 82 olarak belirlendi. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika, Sabancı Üniversitesine 15 dakika mesafede yer alıyor.

Mısır Çarşısı esnafı evlerini tek tek satıyor!

Ramazan ayıyla beraber dış cephesinde canlılığın yaşandığı Mısır Çarşısı’nın içerisinde ise 113 esnaf yaşam savaşında. Dükkan başına 30 bin TL olan kiraları ödemekte zorlanan işletmeler, ayakta kalmak için evlerini satıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Ankara'daki Asker Çarşısı yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Gayrimenkul şampiyonu Evrim Kırmızıtaş başarısının sırrını açıkladı!

Gayrimenkul dünyasında satışlarda dünya şampiyonu olup büyük ödüllerle dönen Evrim Kırmızıtaş başarısının sırrını açıkladı.

Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi’nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonu içeren Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

ERA Türkiye, yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

İzmir Kemeraltı Çarşısı'na yeni master planı talebi!

Ege Genç İşadamları Derneği, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın canlanması için yeni bir master plan talep etti. Derneğin hazırladığı 20 maddelik raporda çarşıya gençler, üniversiteler ile STK’ların çekilmesi ve gurme turları düzenlenmesi isteniyor.

Battalgazi Belediyesi'nin Hayır Çarşısı açıldı!

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı’nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak.

Esenler'e Esnaf Hanımlar Çarşısı geliyor!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2015 yılı Mali Destek Programları kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan Esenler Belediyesi'nin hazırladığı projelerden ilki İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi, ikincisi ise Esnaf Hanımlar Çarşısı Projesi.

Tarihi Konya Çarşısı Restorasyon Projesi'ne ödül!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Tarihi Konya Çarşısı Restorasyon Projesi dünyanın sayılı yenileme projelerinden birisi. 2 bin 687 bağımsız bölüm ve işyeri yeniden düzenlendiği, çatıları dahil yeniden yapıldı” dedi.

Esenler'e Hanımlar Çarşısı geliyor!

Türkiye'ye örnek olacak projelerin altına imza atan Esenler Belediyesi, yakın zamanda açacağı Esnaf Hanımlar Çarşısı ile Esenler'de yaşayan kadınları iş hayatına kazandıracak.

anadolu çarşısı satış fiyatları Haberi

anadolu çarşısı satış fiyatları


Anadolu Çarşısı projesi İstanbul Çayırova bölgesinde hayata geçiriliyor. Anadolu Çarşısı Çayırova projesi Anka Yapı tarafından inşa ediliyor. Anadolu Çarşısı Çayırova projesi 21 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Anadolu Çarşısı Çayırova projesinde 15 bin metrekare kapalı alan mevcut. Anadolu Çarşısı Çayırova projesinde ticari birimler ve konutlar yer alıyor. Anadolu Çarşısı Çayırova projesi 150 milyon lira yatırımla yükseliyor.


Anadolu Çarşısı Çayırova projesinde dairelerin satış fiyatları 75 bin liradan, ticari birimlerin satış fiyatları 90 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Anadolu Çarşısı Çayırova projesinde 48 ay vade farksız ödemeler yapılıyor.


Anadolu Çarşısı Çayırova projesi hakkında bilgi almak için 444 38 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Anadolu Çarşısı Çayırova projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakşka mesafede yer alıyor.



Tel : 444 38 11

Web: