30 / 04 / 2024

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.



Anadolu Efes, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların satışıyla ilgili açıklama yaptı.

Anadolu Efes'in üretim ağımızın optimizasyonuna ilişkin başlatılan program çerçevesinde 2014 yılında bira üretim faaliyetlerinin durdurulduğu ve o dönemden bu yana satış, dağıtım ve lojistik faaliyetleri için kullanılmakta olan Kırklareli/Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi. Satışa konu gayrimenkullerin satış işlemlerinin yürütülmesi için şirket yönetiminin yetkili kılınmasına karar verildi. 

Anadolu Efes in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL ye satıldı!

Anadolu Efes'in KAP açıklaması:
Yönetim kurulumuz tarafından 22.01.2021 tarihinde şirketimiz tarafından üretim ağımızın optimizasyonuna ilişkin başlatılan program çerçevesinde 2014 yılında bira üretim faaliyetlerimizin durdurulduğu ve o dönemden bu yana satış, dağıtım ve lojistik faaliyetleri için kullanılmakta olan Kırklareli/Lüleburgaz’daki fabrikamızın bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60.000.000 TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına ve satışa konu gayrimenkullerin satış işlemlerinin yürütülmesi için şirket yönetiminin yetkili kılınmasına karar verilmiştir. Söz konusu iş ve işlemlerle ilgili gelişmeler olduğunda ayrıca bilgi verilecektir.
 


Geri Dön