05 / 05 / 2024

Anadolum İdol ne zaman teslim?

Anadolum İdol ne zaman teslim?

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Anadolum İdol

Anadolum İdol projesi Tuzla E-5’e 3,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 kilometre, Viaport AVM’ye 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Anadolum İdol ne zaman teslim edilecek?



"Anadolum İdol ne zaman teslim?" sorusunun yanıtını haberimizin yanında bulabilirsiniz. Proje toplamda 340 adet daireden meydana geliyor. 


Yüzde 40 peşinat ödemesi yapılması durumunda vade farksız taksit imkanı sağlayan  Anadolum İdol  Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor.


Anadolum İnşaat imzası ile inşa edilen Anadolum İdol Aydınlı Konutları 'nda yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Daire fiyatları 1 oda 1 salon konutlarda 115 bin lira, 2 oda 1 salon konutlarda 155 bin liradan başlangıç gösteren Tuzla Anadolum İdol 14 bin 225 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Sosyal imkanları kreş, yüzme havuzu, açık otopark, spor alanları, fitness ve saunadan oluşan Anadolum İdol Aydınlı projesi 6 katlı 4 bloktan meydana geliyor.


"Anadolum İdol ne zaman teslim?" sorusuna 24 ay sonra yanıtını verebiliriz. Projede yer alan 1+1 evlerin alanları 55 metrekare, 2+1 evlerin ise 85 metrekare olarak belirlendi. 


Anadolum İdol Evleri NeoMarin AVM’ye 5 kilometre, Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 7 kilometre, Pendik Marina’ya ise 7 kilometre ve Tuzla Marina’ya 6 kilometre mesafede bulunuyor. 


Anadolum İdol projesi hakkında güncel bilgiler için tıklayınız!



Anadolum İdol Tuzla satış ofisi iletişim

Telefon: 0 216 374 97 00

Web: http://anadolumidol.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön