27 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim?

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul Rezidans

İstanbul'un Anadolu yakası Pendik 'te yer alan Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...




 Anadolum İnşaat çalışması ile hayata geçirilen  Anadolum İnşaat  Sinerji İstanbul projesi konum olarak İstanbul-Pendik 'te yer alıyor. İçerisinde 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul 'un inşaat alanı 18 bin metrekareye ulaşıyor. Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim? sorusunun devamı için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


Tek bloktan meydana gelen Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul daire fiyatları şöyle: 


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul 'da 78 metrekare 1+1'ler 149 bin TL, 101 metrekare 2+1'ler 200 bin TL, 117 metrekare 3+1'ler 215 bin TL'den satışa sunulmuş durumda. 


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ödeme bilgisine göre kredili ödeme yapıldığında tutarın 25'i peşinat olarak ödeniyor ve geri kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. İkinci seçenekte ise bedelin yarısı peşinat olarak ödeniyor ve kalan tutar faizsiz bir şekilde 24 aya kadar vadelendiriliyor. 


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim?


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Aralık ayı olarak yanıt veriliyor.  Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim? sorusu ve daha ayrıntılı bilgi için 0216 446 34 46 numaralı telefondan bilgi almanız mümkün. 




Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: www.anadoluminsaat.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön