30 / 04 / 2024

Ferko İnşaat Ferko Signature ne zaman teslim?

Ferko İnşaat Ferko Signature ne zaman teslim?

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

50 milyon dolar yatırım bedeli ile İstanbul Levent'te hayata geçirilen Ferko İnşaat Ferko Signature ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 30 ay sonra uygun görülüyor. Proje, Ferko İnşaat imzası taşıyor...



Levent Metro İstasyonu 50 metre, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı 1 km, 4. Levent 3.5 km uzaklıkta inşa edilen Ferko İnşaat  Ferko Signature  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer detaylarına değinelim.


İkinci blokta yer alan ofislerin yalnızca kiralanacağı Ferko Signature fiyat listesine göre ofisler metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.  


Concierge hizmetleri, cafe ve restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu gibi sosyal olanakların bulunduğu Ferko İnşaat Ferko Signature ne zaman teslim sorusuna 2017 yılı sonu cevabı veriliyor.


Ferko İnşaat Ferko Signature ne zaman teslim?


40 bin metrekare satılabilir brüt alana sahip olan Ferko İnşaat Ferko Signature satış ofisi adresi şu şekilde: Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul. Proje,  Ferko İnşaat  tarafından yaşama geçiriliyor. 


Katları 6 ila 30 arasında değişen 3 bloğun yer aldığı Ferko İnşaat Ferko Signature ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 30 ay sonra deniliyor. Projede yer alan ofisler 140 metrekare ile 1.722 metrekare arasında alanlara sahip.


Ferko Signature Levent satılık ofis!

http://www.emlakkulisi.com/ferko-signature-levent-satilik-ofis/261406


Levent Ferko Signature fiyatları!

http://www.emlakkulisi.com/levent-ferko-signature-fiyatlari/261403


Ferko Signature ödeme planı!

http://www.emlakkulisi.com/ferko-signature-odeme-plani/258888


Ferko İnşaat Ferko Signature satış ofisi:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön