27 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Yeni Gimat GYO'dan Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi şirketi geliyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı otel ve gayrimenkul işletmeciliği yapmak amacıyla Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. unvanlı şirket kuruyor...

Akiş GYO, Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, bir yıl süre ile Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık Limited Şirketi'nden danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi...

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atif Topal imzasıyla kuruldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Sinerji Dekorasyon Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Dekorasyon Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nihat Yurtlu imzasıyla kuruldu.

Sinerji Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Bilal Kırk gül imzasıyla kuruldu.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi'nde kuruldu.

China Homelife 2016 Fuarı Antalya'da!

Bu yıl 3. kez kapılarını açacak olan China Homelife Turkey Fuarı, Sinerji Uluslararası Fuarcılık ve Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından 2-4 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Century21 Sinerji Kağıthane’de açıldı!

Century21’in Kağıthane’deki ilk ofisi Sinerji Gayrimenkul, yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Törene, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Sinerji Cephe Sistemleri İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Cephe Sistemleri İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Demirok ve Cebrail Demirok ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Sevilen Sokak'ta kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Sinerji İstanbul Haberi

Sinerji İstanbul

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...