27 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Sinerji İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Sinerji İstanbul Rezidans ev fiyatları 139 bin liradan başlangıç gösteriyor ve de 269 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki konutlar 1+1 ve 2+1 şeklinde müşterilere sunuluyor



Sinerji İstanbul projesi,  Anadolum İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Sinerji İstanbul Rezidans ev fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Sinerji İstanbul Rezidans kapsamında toplam inşaat alanı 18 bin metrekare olarak belirlendi. Sinerji İstanbul Rezidans kapsamında dairelerin lanaları 78 metrekareden başlıyor ve de 117 metrekareye kadar yükseliyor. 


Sinerji İstanbul Rezidans satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje kapsamında toplam 158 adet daire ve 12 adet dükkan yer alıyor. 


Sinerji İstanbul Rezidans ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Sinerji İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


Sinerji İstanbul Rezidans ev fiyatları!


Sinerji İstanbul Rezidans ev fiyatları 269 bin TL'ye kadart yükseliyor. Sinerji İstanbul Rezidans teslim tarihi 2014 senesinin Haziran ayı olarak belirlendi. 


Sinerji İstanbul Rezidans, Pendik'te inşa ediliyor. Pendik Sinerji İstanbul Rezidans kapsamında sauna, buhar odası, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, yüzme havuzu ve oyun alanları bulunuyor. 




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Sinerji İstanbul Rezidans adres : Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul


Sinerji İstanbul Rezidans iletişim

Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


projeye sor



Geri Dön