29 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Residence daire!

Sinerji İstanbul Residence daire!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneklerini bünyesinde barındıran ve İstanbul Anadolu Yakası'nda Anadolum İnşaat tarafından konumlandırılan Sinerji İstanbul Residence daire fiyatları...



Sinerji İstanbul Residence daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. İçinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Sinerji İstanbul Residence projesinde toplamda 158 konut bulunuyor.


Sinerji İstanbul Residence daire!


İnşaat alanının 18 bin metrekare olarak belirlendiği Sinerji İstanbul Residence daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. Projede yer alan en yüksek fiyatlı daire ise 269 bin lira olarak belirlendi.


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul projesinde 12 adet ticari birim yer alıyor.


Sinerji İstanbul ödeme bilgilerine göre proje bir çok ödeme seçeneği yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değiştiği Sinerji İstanbul Residence'ta; yüzme havuzu, sauna, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları,  fitness salonu, dinlenme alanları, kapalı otopark, Türk hamamı, yürüyüş parkurları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Sinerji İstanbul Rezidans nerede?


Sinerji İstanbul Residence adres bilgileri:Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul


Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön