27 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi!

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Konutların alanlarının 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Projede toplam 158 adet daire ve 12 ticari birim yer alıyor...



Toplam 18 bin metrekare alan üzerinde konumlanan  Anadolum İnşaat  Sinerji İstanbul teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Sinerji İstanbul Rezidans'ın sosyal donatı alanları arasında; Türk hamamı, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna ve fitness salonu yer alıyor. 


Konutların satışlarına devam edilen Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi kapsamında dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Proje, 158 adet daire ve 12 ticari birimden oluşuyor. 


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi!


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Pendik Sinerji İstanbul Residence, Anadolum İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Projede yer alan daireler 78 metrekare ile 117 metrekare arasında alanlara sahip. 


E-5 karayolu, E-6 otoyolu, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Pendik Marina'ya yakın mesafede yükselen Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. 


Sinerji İstanbul Rezidans satış ofisi

Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön