30 / 04 / 2024

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş uyarı: Altın o tarihte patlayacak hemen pozisyon alın

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş uyarı: Altın o tarihte patlayacak hemen pozisyon alın

Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından analistlerden de art arda uyarılar geldi. Analistler, altın fiyatlarının yükseleceği tarihe işaret ederek, yatırımcıların pozisyon alması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.



Altın fiyatları yükseldikçe hem altını olan vatandaşların hem de altın almayı planlayan vatandaşların altına olan ilgisi de artırıyor. Bugün yine altın güne yükselişle başladı. Analistler de altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli uyarılarını vatandaşlara iletti.

ANALİSTLERDEN BOMBA TAHMİNLER GELDİ

Haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlayan altın fiyatları belli oldu. Gram altın 1027 liradan işlem görürken uzmanlardan bomba tahminler geldi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön